Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Na de drie punten volgt uiteraard een fotoverslag van Fortuna-uit

Eerlijk zeggen, schrokken jullie ook een beetje van Ajax voor rust…? Na de pauze zag het er gelukkig stukken vloeiender uit. Er werd uiteindelijk een relatief eenvoudige 2-3-zege geboekt. Hier het fotoverslag!

07 augustus 2022 - 11:01
Rensch 1200
Deze moet voor Rensch heel goed hebben gevoeld. © Pro Shots

Het Fortuna Sittard Stadion was volledig uitverkocht. Ook het uitvak zat ramvol met 800 Ajacieden. Zij zorgden voor een lekker sfeertje met veel bandieries. Ook vocaal waren de meesten goed bij stem. ‘Mijn Stad’ van Danny de Munk overstemde na rust alles en iedereen in Limburg.

Toch was het voor rust schrikken. Ajax kwam snel op achterstand en het aanvalsspel was stroperig tot en met… De ploeg creëerde vrijwel niks. En dus moest Alfred Schreuder de boel repareren tijdens de pauze. Met echte spits Brian Brobbey en nog wat andere omzettingen ging het véél beter draaien en keerde het tij.

De coach erkende achteraf dat hij het vooraf misschien niet goed had neergezet. Dat is een fraai stukje zelfreflectie en zie je niet heel vaak. Hoe dan ook, Ajax was op tijd wakker en dus gingen de drie punten mee naar Amsterdam. Daar kon de late 2-3 van Burak Yilmaz niks meer aan veranderen.

De foto’s hieronder zijn van Pro Shots. Stem je na het plaatjes kijken nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >