Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie blinde verkoop passe-partouts Champions League

We kijken volop uit naar een nieuwe Champions League-campagne van ons aller Ajax en we hebben informatie over de verkoop van blinde passe-partouts. De verkoop start dinsdag exclusief voor seizoenkaarthouders.

15 augustus 2022 - 15:17
Passe Partout 1200
Poh, wat hebben we zin in Europese avondjes! © AFC Ajax

Zonder op voorhand te weten wie de opponenten zijn, wordt de verkoop dinsdag 16 augustus opgestart. Seizoenkaarthouders kunnen zogeheten ‘blinde’ passe-partouts kopen, waardoor ze verzekerd zijn van een plekje bij alle groepsduels, zonder op voorhand te weten wie de tegenstanders zijn.

Elke seizoenkaarthouder ontvangt hierover van Ajax een uitgebreidere infomail. We hopen op toffe krachtmetingen en mooie Europese tegenstanders, maar je gaat natuurlijk vooral heen voor Ajax. Wie de tegenstander ook is!

Ajax mag zich sowieso voorbereiden op drie thuisduels in de groepsfase van de Champions League. We rekenen bij al die duels op een kolkende Johan Cruijff Arena. Op donderdag 25 augustus wordt bij de loting pas bekend tegen welke teams we spelen, waarna het definitieve speelschema wordt bepaald.

De passe-partouts geven toegang tot alle drie de thuisduels in de groepsfase. De losse kaartverkoop voor de Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena start vanaf dinsdag 30 augustus. Meer informatie over de losse kaartverkoop volgt zodra de tegenstanders en het speelschema bekend zijn. 

Als je jouw kans op losse kaarten voor het kampioenenbal wil vergroten, raden we je aan om lid te worden van SV Ajax. Als jij je voor vrijdag 19 augustus aanmeldt, is jouw Mijn Ajax-account tijdig gereed om kaartjes te kopen voor een Europees avondje in de Johan Cruijff Arena.

De mogelijke speeldata voor de groepsfase:
6/7 september en 13/14 september
4/5 oktober en 11/12 oktober
25/26 oktober en 1/2 november

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >