Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe CL-loting zelf en koppel Ajax aan drie opponenten!

De potindeling is bekend, dus het is hoog tijd de balletjes te husselen. En wat is er nu leuker dan daar de hele dag naar uitkijken? Nou, het verrichten van je eigen Champions League-loting! Dat kan, want er zijn technisch kundige mensen die hier een heuse simulator voor bouwden.

25 augustus 2022 - 07:24
CL 1200 (1)
Hier is het allemaal om te doen. © Pro Shots

We moeten tot 18.00 uur wachten voor de ceremonie rond de loting voor de groepsfase eindelijk van start gaat en zelfs dan duurt het nog een tijdje voor het eerste balletje wordt opengedraaid. Maarrrr, net als voorgaande jaren is er een prima optie om de tijd een beetje te doden.

Verricht lekker je eigen loting! Het is flink klikken wegens alle regeltjes die de Uefa door de jaren heen bedacht, maar dan heb je uiteindelijk ook wat. En Ajax is van de partij, dus het is aan jou om onze mooie club aan een aantal fijne tegenstanders te helpen. Loot gewoon fijn zelf, want wat ze in Instanbul kunnen, kun jij vast beter.

Ajax maakt de loting mee vanuit pot 1 en het kan veel kanten op met de trekking. Zorg jij dat de Ajacieden in een groep terechtkomen met uitzicht op overwintering of creëer jij direct een heuse poule des doods? Waar stuur jij Ajax heen? Naar het Schotse Celtic? Barcelona misschien? Leipzig? Of wordt het wéér Lissabon…?

Goed, het is hoog tijd om jouw lotingskills te testen. Deel je een screenshotje met ons om het resultaat te delen en de virtuele kansen van Ajax te bespreken? Kom maar door, vinden we leuk!

Aanbevolen
Overzicht: wie kan Ajax loten in groepsfase Champions League?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >