Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bassey debuteert ook op onze wallpaper van Sparta-uit!

Calvin Bassey is een imposante verschijning. Hij maakte op Het Kasteel zijn debuut in de Ajaxbasis en we zijn sowieso nieuwsgierig naar meer. Bassey blijkt eveneens uitstekend wallpapermateriaal!

22 augustus 2022 - 11:19
Wp Bassey 1200
Scroll snel omlaag voor de volledige wallpaper! © Pro Shots

Bassey kreeg van Ajax aanvankelijk rugnummer 33, maar hij droeg in Rotterdam nummer drie op de rug. Het is het nummer dat vrijkwam na het vertrek van Perrrrr Schuurs naar Torino. Op Spangen deed Bassey geen gekke dingen. Hij was er door zijn trainer al fijntjes op gewezen dat voetballen in Nederland flink anders is dan hoe ze het in Schotland zijn gewend.

Geen gekke overtredingen dus. Bassey speelde vooral heel degelijk. Natuurlijk moet het nog beter in de afstemming met zijn nieuwe collega’s, maar met de passing zat het wel snor. Van de 101 passes die hij verstuurde, kwamen er 98 op de juiste bestemming aan.

Het smaakt allemaal naar meer. Voor nu gunnen we de verdediger in elk geval een debuut op onze wallpaper. Fleur jouw mobieltje dus snel op met een nieuw achtergrondje. Met Bassey als stralend middelpunt.

WP BASSEY

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >