Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax presenteert blauw uitshirt met rode en gouden accenten

Geduld is een schone zaak. We moesten er even op wachten, maar Ajax heeft het nieuwe uitshirt voor seizoen 2022/2023 officieel gepresenteerd. Wij van Ajax Life mochten alvast plaatjes schieten.

04 augustus 2022 - 10:00
Uitshirt800
Wat vind jij van het nieuwe tricot? © Ajax Life

Het ontwerp van het nieuwe uitshirt komt natuurlijk niet als een verrassing. Het design lekte al eerder uit, terwijl we op sociale media verschillende foto’s zagen van vakantiegangers die het shirt in het buitenland al op de kop wisten te tikken.

Nu het donkerblauwe tenue daadwerkelijk in de Ajax Fanshop hangt, is het interessant wat meer op de details in te zoomen. Daarbij springen vooral de hals en biezen in het oog. Op deze plekken zien we een patroon van driehoekjes en ruitjes, in de kleuren rood en goud. 

Diezelfde kleuren zien we terug in de rest van het shirt. De Adidasstrepen en de drie sterren op de borst zijn rood, terwijl de overige details veelal in goud zijn gegoten. Denk daarbij aan het clublogo, de letters van Ziggo en de bedrukking op de rug van het shirt. 

Dat lees je goed. Ook op het uitshirt prijken dit seizoen goudkleurige rugnummers en spelersnamen. De bedrukking komt bijna overeen met die op het thuisshirt. Het enige verschil? Bij de nummers op het uittricot is het Ajaxlogo blauw in plaats van rood. 

Wat nog niet iedereen wist, is dat de kleur van het broekje rood is. Op de zijkant zien we blauwe Adidasstrepen, blauwe sterren, een goud logo en gouden bedrukking. De kousen zijn blauw. Het patroon van driehoekjes en ruitjes vinden we op horizontale wijze terug in het midden, met rode strepen aan de bovenkant.

Goed, dan is het nu zaak om plaatjes te kijken. Over smaak valt niet te twisten, dus vel vooral je oordeel. 

Koop je het shirt als lid van SV Ajax online? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >