Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken twintig vlagwapperaars voor duel om Johan Cruijffschaal!

Hoe je weet dat het nieuwe voetbalseizoen bijna weer van start gaat? Dan regent het bij ons toffe prijsvragen. Zo maak je nu kans om als vlagwapperaar op het veld te staan bij het duel om de Johan Cruijffschaal!

18 juli 2022 - 16:48
JC Schaal 1200
Sta jij straks op dit heilige gras? © De Brouwer

Kun jij net als ons niet wachten tot het zaterdag 30 juli is? Ajax en PSV staan die dag om 20.00 uur tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Er staat direct een prijs op het spel en het stadion is uitverkocht. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk voetbalavondje.

Dat klinkt natuurlijk al geweldig, maar het kan voor jou nog mooier worden. Als lid van Ajax Jonge Schare maak je namelijk kans de wedstrijd op een bijzondere manier te beleven. We zijn namelijk op zoek naar twintig vlagwapperaars, die de opkomst van beide ploegen van een extra speciaal tintje voorzien!

Zo proef je de sfeer als nooit tevoren en zie je jouw helden van dichtbij. Let op: je moet natuurlijk wel even oefenen. Vlagwapperaars worden daarom al om 16.45 uur bij de Johan Cruijff Arena verwacht. Ben jij een van de gelukkigen? Dan ontvang je ook nog twee wedstrijdkaartjes! Eén voor jezelf en één voor een ouder/begeleider.

Ben je direct enthousiast? Dan is het zaak om onderstaande prijsvraag juist te beantwoorden. Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 21 juli. De winnaars ontvangen daarna van ons bericht. Succes!

Prijsvraag: in welk jaartal won Ajax voor het eerst de Nederlandse Supercup?

Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar voortaan wel meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >