Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht! Ajacieden verlengen massaal seizoenkaart

Hatseflats! Ajax heeft alle beschikbare seizoenkaarten voor jaargang 2022/2023 verkocht. De verlengperiode ging halverwege juni van start en vrijdagmorgen kon het bordje ‘uitverkocht’ worden omgedraaid.

01 juli 2022 - 10:09
Seizoenkaartuitverkocht800
Op naar een mooi seizoen! © De Brouwer

Ajax is en blijft onverminderd populair. Supporters kunnen niet wachten om de stadiontrappen van de Johan Cruijff Arena weer te mogen beklimmen. Het maximale aantal verkochte seizoenkaarten werd vrijdag bereikt.

Als het aan de supporters ligt, kan de ploeg van Alfred Schreuder dus komend seizoen wederom rekenen op massale steun! En er is ook genoeg om met nieuwsgierigheid naar uit te kijken. Wie komen er? Wie gaan er? Welk stempel drukt de nieuwe trainer op onze club?

Met Owen Wijndal is een eerste speler zo goed als vastgelegd. Wie komen er nog meer? En wie volgen Ryan Gravenberch, Sébastien Haller en Noussair Mazraoui naar de uitgang? Deze maand wordt veel duidelijk, zodat we richting start van het nieuwe seizoen weten waar we ongeveer aan toe zijn.

Helaas komen er geen nieuwe seizoenkaarten vrij voor aankomend seizoen. Wil je op de hoogte worden gehouden van eventuele nieuwe seizoenkaarten? Schrijf je dan in op deze interesselijst.

Wij kijken nu al uit naar het eerste thuisduel in de eredivisie. FC Groningen is zondag 14 augustus om 14.30 uur de eerste competitietegenstander in de Johan Cruijff Arena. Dan kunnen we weer volop achter onze ploeg gaan staan. Zin in!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >