Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar Fortuna-uit?

De bal gaat bijna weer rollen in de eredivisie. Ajax trapt het nieuwe seizoen op zaterdag 6 augustus af met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn we op zoek naar mascottes! Reis jij met ons mee?

18 juli 2022 - 13:40
Mascotte Solo 1200
Ajax achterna reizen als mascotte is tof! © De Brouwer

Het is supertof om Ajax in de Johan Cruijff Arena te zien voetballen, maar ook de potjes buitenshuis zijn erg leuk. Limburg is de eerste plek waar de ploeg van Alfred Schreuder in de eredivisie moet voetballen. Jij kan daarbij zijn!

Niet alleen op de tribune, maar ook op het gras! Als mascotte loop je namelijk samen met jouw Ajaxhelden het veld op. Dat is hartstikke gaaf. Precies daarom is het goed nieuws dat we elf Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) blij mogen maken met een mascotteplekje in Sittard, waar op zaterdag 6 augustus om 16.30 uur wordt afgetrapt.

Wij gokken dat je nu al enthousiast bent. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. We hoeven je vast niet uit te leggen dat het best speciaal is om bij de eerste officiële competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen aanwezig te zijn.

Om kans te maken op deze gave prijs, moet je wel het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 24 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje met alle info. Succes!

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 0-5 op bezoek bij Fortuna Sittard. Wie scoorde het laatste Amsterdamse doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >