Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ontembare Tagliafico schittert nog eenmaal in ons fotoverslag

We wisten stiekem wel dat het eraan zat te komen, maar toch doet het een beetje pijn. Na 4,5 fraaie jaren trekt Nico Tagliafico de deur van de Johan Cruijff Arena achter zich dicht. We bedanken onze dapp’re strijder met een alleszeggend fotoverslag.

23 juli 2022 - 12:07
Nico 1200
Dit beeld vergeten we nooit meer! © AFC Ajax

Frankrijk is de volgende bestemming voor Tagliafico. De 29-jarige Argentijn vervolgt zijn carrière bij Olympique Lyon. Een stap die we hem van harte gunnen. Maar jemig, wat gaan we onze Nico missen. Een dapp’re strijder in hart en nieren, bij wie de term ‘opgeven’ niet in zijn woordenboek voorkomt.

Nico ging altijd voorop in de strijd. Meermaals zagen we hem gehavend binnen de lijnen verschijnen. Met bebloede tulband, badmuts of veiligheidsbril. Hij liet zich door niets weerhouden. Van stevige tackles is hij niet vies, maar als hij moest incasseren, hoorde je hem ook niet klagen.

Bij Tagliafico is de brandstof nooit op. Het heeft hem in Amsterdam tot een publiekslieveling gemaakt, ondanks dat hij het laatste jaar meer op de bank zat dan hem lief was. Het fantastische Europese avontuur in seizoen 2018/2019 vergeten we nooit, evenals zijn legendarische juichmomenten na belangrijke overwinningen op Feyenoord en PSV.

Al dit soort momenten komen terug op onderstaande foto’s. De plaatjes zijn geschoten door Pro Shots, Ajax en onze eigen fotograaf De Brouwer. Nog eenmaal genieten van onze sympathieke en strijdvaardige Argentijn. Met nummer 31, Nicóóó Tagliaficóóó!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >