Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky is op zoek naar mascottes voor Ajax - FC Groningen!

Lucky is weer op zoek naar vrolijke en enthousiaste mascottes. Dat betekent dat jij zomaar op het veld van de Johan Cruijff Arena kan staan! Wanneer? Op zondag 14 augustus, als Ajax het in eigen huis opneemt tegen FC Groningen.

25 juli 2022 - 09:10
Masajagro800
Ook jij kunt dit meemaken! © De Brouwer

De Ajacieden trappen om 14.30 uur af tegen de club uit Groningen. Wat het duel extra speciaal maakt? Het is de eerste thuiswedstrijd van Ajax in het nieuwe eredivisieseizoen. Daar wil jij natuurlijk bij zijn!  

Nou, dat kan! En op een wel heel bijzondere manier. Je maakt kans voorafgaand aan het duel samen met de spelers het veld op te lopen. Zo kun je Steven Berghuis en Antony van wel heel dichtbij bewonderen! 

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Wil jij mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 31 juli meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja, je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!  

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen in eigen huis met 3-0 van Groningen. Wie maakte het tweede doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! 

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >