Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Johan Cruijffschaal

De traditionele seizoensopener staat weer voor de deur! Ajax neemt het in eigen huis op tegen PSV voor de eerste prijs van het seizoen. We kunnen ons goed voorstellen dat jij bij de strijd om de Johan Cruijffschaal aanwezig wil zijn. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!

08 juli 2022 - 12:00
Ajapsv 1200
Zo zien we Tadic graag tegen PSV. © De Brouwer

Wij kunnen niet wachten om weer voet te zetten in de Johan Cruijff Arena. Met de benefietwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk staat al een aardige opwarmer op het programma, maar tijdens de strijd om de Nederlandse supercup gaat het om het echie.

Ajax en PSV treffen elkaar op zaterdag 30 juli om 20.00 uur. Hopelijk gebeurt dat in een volle Johan Cruijff Arena. Het is misschien niet de meest belangrijke prijs, maar we zien Ajax toch graag ‘pak schaal’ doen. Onze club kan daar natuurlijk alle vocale steun bij gebruiken!

Voor seizoenkaarthouders start de kaartverkoop op maandag 11 juli om 10.00 uur via de digitale ticketshop. Leden van SV Ajax zijn vanaf woensdag 13 juli om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te scoren.

Goed om te weten: je kunt maximaal vier tickets per seizoenkaart, lidmaatschap of clubcard kopen. Hoe vaak krijg je die kans? Kaartjes zijn verkrijgbaar van 15 tot 35 euro, afhankelijk van de plek in het stadion. Dat zijn wat ons betreft nette prijzen!

Ajax en PSV zitten duidelijk niet stil tijdens de transferperiode, dus we zijn ontzettend benieuwd naar de eerste confrontatie tussen de twee.

Verkoopschema (1)

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >