Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Fun Games: scoor in JC Arena tijdens thuisduel met FC Groningen!

Iedere jonge Ajaxsupporter droomt ervan om zelf een keer te scoren in de Johan Cruijff Arena. Goed nieuws, want dat kan met de Ajax Fun Games! Sta jij in de rust van het duel tussen Ajax en FC Groningen op het heilige gras?

25 juli 2022 - 09:10
Fungamesajagro800
Hoppa, zo in de kruising! © De Brouwer

Voor de supporters op de tribune blijft het een vermakelijk schouwspel. Kleine Ajaxhelden en heldinnen, die in net iets te ruime shirts het doel onder vuur nemen. Voor de deelnemers zelf is het een ervaring om nooit te vergeten. Wanneer krijg je immers de mogelijkheid om te scoren op het veld van jouw favoriete voetbalclub?

Nou, op zondag 14 augustus! Dan speelt Ajax om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Groningen. We zoeken twaalf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die deze droom willen verwezenlijken.

Tien daarvan rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting de goal. De twee andere leden proberen de ballen juist tegen te houden, als heuse keepers. In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Klinkt goed, toch? Dan is het nu zaak om het juiste antwoord te geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 31 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: hoe heet de trainer van Groningen?

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >