Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt benefietwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk

We hebben nieuws over een vers geplande wedstrijd in de voorbereiding. Ajax speelt op dinsdag 26 juli om 20.00 uur een oefenduel tegen Shakhtar Donetsk. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in de Johan Cruijff Arena.

01 juli 2022 - 15:01
Benefiet800
Shakhtar is in juli in Nederland voor een trainingskamp. © Pro Shots

Shakhtar stond eind februari bovenaan in de Oekraïense competitie, voordat die werd stilgelegd wegens de treurigmakende oorlog die er uitbrak. De Oekraïense ploeg mag dit seizoen aantreden in de Champions League. In juli bevindt de ploeg zich in Nederland voor een trainingskamp.

Bij dit oefenduel worden Oekraïense vluchtelingen uitgenodigd die momenteel zijn opgevangen in de regio Amsterdam. Ook worden vrijwilligers die zich inzetten voor Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten zijn welkom. 

Ajax en de Johan Cruijff Arena hebben besloten om de hele opbrengst van de wedstrijd te doneren aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen vanaf maandag 4 juli om 10.00 uur via de ticketshop van Ajax worden gekocht. De tickets zijn beschikbaar vanaf tien euro. Leden van Supportersvereniging Ajax zijn vanaf woensdag 6 juli om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen.

Hou er rekening mee dat je per seizoenkaart maximaal vier kaarten kunt bestellen. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je maximaal acht kaarten bestellen. Na bestelling ontvang je uiterlijk twee dagen voor het duel je mobile ticket(s) in de Ajax-app.

Whatsapp Image 2022 07 01 At 3.18.41 PM

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >