Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax beloont ontwikkeling Taylor met nieuw contract

Kenneth Taylor heeft zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis bij Ajax. De middenvelder brak vorig seizoen door in het eerste elftal, waarna de club hem vrijdag beloonde met een contractverlenging. Taylor ligt nu tot 2027 vast.

15 juli 2022 - 13:04
Taylorverlenging800
Taylor speelt het liefst nog wel even bij Ajax. © Pro Shots

Taylor hikte al langere tijd tegen Ajax 1 aan. Hij wist in het staartje van seizoen 2021/2022 een basisplek af te dwingen. Daarmee was zijn persoonlijke doel geslaagd. De twintigjarige middenvelder wilde graag ‘dichter bij de basis’ komen, zo vertelde hij al eerder aan Ajax Life.

Nu Ryan Gravenberch is vertrokken, wordt Taylor al snel als automatische opvolger genoemd. Garanties zijn er bij Ajax nooit, maar het product uit eigen jeugdopleiding heeft in ieder geval de ambitie om Gravenberchs plek op te vullen. Dat hij vanaf heden met het rugnummer 8 gaat spelen, is wat dat betreft een extra stimulans. “Voor mijn gevoel is het gewoon tijd een jaar lang te spelen. Het liefst bij Ajax, dat mag duidelijk zijn.”

Aanbevolen
Informatie kaartverkoop thuisduels tot winterstop

Met een nieuw contract op zak mogen we ervan uitgaan dat Taylor sowieso aankomend seizoen het wit-rood-wit over de schouders trekt. Zijn oude verbintenis liep tot de zomer van 2024, waar nu dus drie jaartjes aan zijn toegevoegd.

“Ik heb elf jaar in de beste opleiding ter wereld gespeeld met slechts één doel: slagen bij Ajax. En ik ben iemand die zijn doelen graag haalt,” zo stelde Taylor in mei. “Het liefst speel ik nog honderd, tweehonderd wedstrijden voor Ajax en verlaat ik de club straks voor veel geld.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >