Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win boek ‘Het Ajax Shirt - de glorie van rood & wit’

Ajacieden zitten nooit om een mening verlegen, vooral niet als het over Ajaxshirts gaat. In het boek ‘Het Ajax Shirt - de glorie van rood & wit’ wordt de eindeloze verscheidenheid aan Ajaxtenues op glorieuze wijze weergeven. Wij mogen drie exemplaren weggeven!

21 juni 2022 - 09:53
Boek Ajaxshirt 800
Ben jij straks de trotse eigenaar van dit boek? © Kick Uitgevers

Met de zomervakantie in aantocht kun je vast wat leesvoer gebruiken. Een boek doet het immers altijd goed op het strandlaken. Nog toffer wordt het als het boek over Ajax gaat. En nóg toffer wordt het als je heerlijk kunt wegdromen bij de Ajaxshirts door de jaren heen.

In Het Ajax Shirt, uitgegeven door Kick Uitgevers, worden honderden wedstrijdgedragen shirts spectaculair in beeld gebracht. Uiteraard met hun eigen meeslepende verhalen, over bijvoorbeeld historische wedstrijden en markante dragers van het shirt.

We mogen drie exemplaren van dit fraaie naslagwerk weggeven. Toffe bonus: een van de drie winnaars krijgt bovenop deze prijs ook een door de selectie gesigneerd thuisshirt uit seizoen 2019/2020. Klinkt als een goede deal, toch? 

Om kans te maken, moet je natuurlijk wel lid zijn van Ajax Life of Ajax Jonge Schare. En het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder, maar da’s logisch. Meedoen kan tot en met dinsdag 28 juni. Daarna nemen we contact op met de winnaars. 

Prijsvraag: Litmanen was aanwezig bij de boekpresentatie van Het Ajax Shirt. Hoeveel shirtsponsors zijn volgens hem geoorloofd?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >