Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Spot jij de nieuwe Brobbey of De Ligt op het Marveldtoernooi?

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni vindt het Internationaal Marveldtoernooi plaats in Groenlo. Dit is een van de beste onder 15-toernooien in Europa. Natuurlijk doet Ajax ook mee. Spot jij nieuw talent?

01 juni 2022 - 10:20
Brobbey 1200
Brobbey en Gravenberch vertegenwoordigden Ajax in 2017. © Marveldtoernooi

Reken maar dat je er talenten van de toekomst kunt ontdekken. Namens Ajax deden veel latere toppers mee. Denk bijvoorbeeld aan Matthijs de Ligt, Brian Brobbey, Wesley Sneijder, Joël Veltman, Toby Alderweireld en Nigel de Jong. Zij en velen anderen deden als talentje mee aan het toernooi.

Abdelhak Nouri werd in 2012 nog gekroond tot speler van het toernooi. Ook iemand als Klaas Jan Huntelaar was er te vinden. Weliswaar in het shirt van De Graafschap, maar toch!

Het deelnemersveld liegt er ook dit jaar niet om. Ajax, Feyenoord en AZ zijn van de partij. Dat geldt ook voor FC Barcelona, Borussia Mönchengladbach, Vfl Wolfsburg, Odense BK, Slavia Praag en Red Bull Bragantino. De sterren van de toekomst spelen op sportpark Den Elshof in Groenlo hun wedstrijden.

Natuurlijk is publiek van harte welkom bij alweer de 32ste editie van het evenement. Kijk dus snel op de toernooiwebsite, waar je alles vindt over parkeren, routebeschrijving, kaartverkoop, prijzen en wat er allemaal is te doen. Je kunt dagkaartjes kopen of kiezen voor een passe-partout voor meerdere dagen. Leuk, toch?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >