Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep voor nieuwe rubriek: ode aan de wit-rood-witte antiheld!

Voor een nieuwe rubriek in ons supportersmagazine Ajax Life zoeken we naar minder aansprekende Ajaxnamen. Antihelden, die zich om een bijzondere reden in jouw supportershart nestelden.

20 juni 2022 - 16:53
Demtjenko 1200
Demtsjenko liep lang rond bij Ajax, maar zonder veel succes. © AFC Ajax

Over Johan Cruijff en Louis van Gaal zijn boekenkasten volgeschreven. Datzelfde geldt online voor oud-spelers als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Terecht, natuurlijk. Helden moeten op elke mogelijke manier worden geëerd. Maar je hebt ook nog zoiets als anti-helden!

Heb jij meteen een opmerkelijke Ajacied op het oog? Dan zoekt de redactie van Ajax Life jou voor de nieuwe rubriek ‘Ode aan…’. Laten we het in deze oproep extra duidelijk benoemen: we treden voor deze supportersrubriek met plezier buiten de geijkte paden. Liever een ode aan Andrei Demchenko dan aan – met respect – Dennis Bergkamp.

Aanbevolen
Oproep: welke Ajacied wil in onze rubriek ‘Mijn Ajax Life’?

Bedenk met welke (oud-)Ajacied je gevoelsmatig iets hebt. Een fascinatie die is ontstaan voor de televisie, op de tribune of door een bijzondere persoonlijke ervaring.

Wat maakt dat juist deze Ajacied jouw persoonlijke eerbetoon verdient? Is het dat prachtige linker- of rechterbeen? Een memorabele motoriek? Diens doelpunt met betekenis? De band met supporters? De weergaloze dribbels? Waterdragers die steevast in de schaduw staan van de uitblinkers… En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Mail je suggestie vóór 1 juli 2022 naar redactie@svajax.nl onder vermelding van Ode aan [naam oud-Ajacied] en wie weet staat jouw eerbetoon in het eerste Ajax Life magazine van dit nieuwe seizoen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >