Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak door jou ontworpen Ajax Life burger werkelijkheid!

Bij voetbal hoort een goede snack! Daarom hebben we iets leuks bedacht. Of nou ja, vooral iets lekkers. We dagen jou uit om een overheerlijke Ajax Life burger te ontwerpen. De Ajacied met de meest originele creatie, mag zijn burger daadwerkelijk maken bij McDonald’s!

10 juni 2022 - 11:19
MC Donalds 1200
Hoe ziet jouw perfecte burger eruit? © McDonald’s

Dat klinkt goed, toch? Bij de grote gele M worden dagelijks vele smaakvolle burgers en patatjes bereid. Voor veel supporters is het dan ook een vaste stop wanneer ze een wedstrijd van Ajax bezoeken.

De McDonald’s aan de Muntbergweg, vlakbij de Johan Cruijff Arena, is helemaal vernieuwd en tegenwoordig zelfs 24 uur per dag geopend. Om dat te vieren hebben wij samen met het restaurant een toffe actie bedacht. Jij krijgt namelijk de kans om zelf een burger te ontwerpen!

We hebben er ongetwijfeld allemaal wel eens over nagedacht: hoe zou het perfecte broodje hamburger eruitzien? Je hebt vast ideeën over welke ingrediënten je zou toevoegen en welke saus de smaaksensatie compleet maakt. Mooi, dan kun je nu aan de bak!

Wat moet je doen?
Schrijf het recept uit, maak een creatie in Photoshop of fotografeer een burger die je zelf al in elkaar hebt geknutseld. Het mag allemaal, niets is te gek! Bovendien zijn we benieuwd of je op een creatieve manier een link met Ajax weet te leggen. We zijn immers op zoek naar de ultieme Ajax Life burger.

De supporter met de meest originele creatie mag zijn of haar eigen burger daadwerkelijk maken bij de vernieuwde McDonalds aan de Muntbergweg! Deze prijsvraag is voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Je hebt tot en met woensdag 22 juni om jouw ontwerp van de Ajax Life burger te mailen naar webredactie@svajax.nl. We nemen daarna contact op met de winnaar.

Niet gewonnen? Niet getreurd. In juni en juli krijg je op vertoon van je SV Ajax Clubcard een gratis McKroket bij een menu naar keuze. Zo kun je alsnog genieten van een lekkere snack! Deze actie is geldig bij deze twaalf vestigingen van McDonald’s in Amsterdam:

Nieuwendijk 70 Damrak 92
Nieuwendijk 212 Kalverstraat 45-47
Albert Cuypstraat 75 Spaklerweg 38
Bijlmerplein 368 Eerste van Swindenstraat 68
Muntbergweg 16 Sniep 22
Damrak 8 Develstein 100A


Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax?
Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >