Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handig! Met enkele klikken zet je speelschema Ajax in je agenda!

Pssttt, check je mobiele agenda eens. Als je bent geabonneerd op ons digitale speelschema, zie je dat alle wedstrijden van Ajax voor seizoen 2022/2023 in je agenda staan. Heb je deze nog niet? Download ‘m dan snel!

15 juni 2022 - 09:49
Agenda2223 800
We kunnen niet wachten tot het balletje gaat rollen! © AFC Ajax

De voorbereiding is nog niet eens van start gegaan, maar wij zijn al begonnen met aftellen naar zaterdag 30 juli. Dan trapt Ajax het nieuwe seizoen af tegen PSV, in de strijd om de Johan Cruijffschaal. Een weekje later, op zondag 6 augustus, is Fortuna Sittard de tegenstander voor het eerste eredivisieduel.

Je kunt het speelschema van Ajax opschrijven in je fysieke agenda, maar ook onze digitale variant gebruiken. Alle duels tot en met speelronde 20 zijn toegevoegd aan de agenda. Het klopt dat speelronde 12, 13 en 14 ontbreken. Ook speelronde 21 t/m 32 zijn niet ingeladen. Zodra van die duels data en tijden bekend zijn, verschijnen ze vanzelf in de agenda.

Of nou ja, vanzelf… Daar hebben we wel @KijkMeAan voor nodig. Hij zorgt er iedere keer voor dat de agenda wordt aangevuld of bijgewerkt. Als je een vaste gebruiker bent, weet je hoe handig onze digitale agenda is. Een bedankje is dus op zijn plaats!

Aanbevolen
Concept: Ajax speelt eerste thuiswedstrijd tegen FC Groningen

Als op 25 augustus de loting van de Champions League heeft plaatsgevonden, worden de groepswedstrijden automatisch toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de KNVB-bekerduels en andere veranderingen in het speelschema. Geen zorgen, het wordt allemaal in de gaten gehouden en voor je bijgewerkt!  

Hieronder delen we wat linkjes die je kunt gebruiken om de wedstrijden van Ajax te importeren in je mobiele agenda. Ajacieden die al zijn geabonneerd, hoeven niks te doen. Bij hen zijn alle wedstrijden alweer netjes toegevoegd. Ben je wel geabonneerd, maar zie je geen nieuwe wedstrijden? Verwijder de agenda dan even en voeg 'm opnieuw toe!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >