Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geef je voetbalclub op voor de Ajax Kids Tour!

Goed nieuws: ook aankomend seizoen gaan we door met de Ajax Kids Tour! We zoeken clubs waar we langs mogen komen. Wil je dat Lucky naar jouw cluppie komt voor een toffe voetbaldag? Lees dan snel door!

27 juni 2022 - 09:13
Aktclubs800 (1)
Het is altijd dikke pret bij de Ajax Kids Tour! © Ajax Kids Club

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar een heleboel voetbalspelletjes, onder begeleiding van professionele trainers. Check dit filmpje maar om te zien hoe tof dit evenement is. 

Als jouw club meedoet aan de Ajax Kids Tour, stellen ze hun complex ter beschikking voor een heerlijke voetbaldag. De ene helft van de beschikbare plekken zijn voor leden van de club waar we op bezoek komen, de andere helft voor leden van de Ajax Kids Club.

Kans maken op een bezoekje van de Ajax Kids Tour bij jouw club? Meld je dan hieronder aan! Zorg wel even dat de club weet van de aanmelding. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 17 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaars en de clubs.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >