Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eintracht Frankfurt tweede oefenpartner van Ajax in Oostenrijk

Het trainingskamp in Oostenrijk is al jaren vaste prik op de agenda. In Bramberg am Wildkogel werkt Ajax twee oefenpotjes af. Naast Red Bull Salzburg is nu ook Eintracht Frankfurt aan het lijstje met sparringpartners toegevoegd.

24 juni 2022 - 16:33
Frankfurt800
Ajax oefende in 2020 ook al tegen Eintracht. © AFC Ajax

Ajax verblijft van 17 tot en met 23 juli in Oostenrijk, waar het zich in de alpenlucht verder voorbereidt op seizoen 2022/2023. Een deel van de selectie heeft dan al een trainingskamp in De Lutte erop zitten, terwijl de internationals op 6 juli terugkeren.

In Oostenrijk staan twee oefenduels op het programma. Op dinsdag 19 juli treedt de ploeg van Alfred Schreuder aan tegen RB Salzburg. Het balletje gaat om 18.30 uur rollen in de Saalfelden Arena.

Daar is nu ook een nieuwe oefentegenstander bijgekomen, namelijk Eintracht Frankfurt. Het duel met de winnaar van de Europa League vindt plaats op zaterdag 23 juli, om 15.00 uur. De plaats van handeling is Stadion Grödig.

Aanbevolen
Ajax oefent in De Lutte tegen SV Meppen en SC Paderborn

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >