Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan Ajax Kids Tour bij Only Friends in Amsterdam! [VOL]

De Ajax Kids Tour komt op woensdag 13 juli weer op bezoek bij Only Friends in Amsterdam Noord. Daar kunnen 120 leden van de Ajax Kids Club meedoen aan het middagprogramma. Schrijf je dus snel in!

08 juni 2022 - 10:42
Aktonlyfriends800
Kom jij ook lol trappen bij de Ajax Kids Tour? © De Brouwer

Update: dit evenement is helemaal volgeboekt. Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Only Friends is een supertoffe sportclub. Het is een plek waar kinderen en jongeren met een lichamelijke/verstandelijke beperking of een chronische ziekte van harte welkom zijn om te komen sporten.

Leden van Only Friends doen gezellig mee aan het ochtendprogramma van de Ajax Kids Tour, maar we zoeken ook nog leden van de Ajax Kids Club die het leuk vinden om in de middag voetbalspelletjes te doen. 

We hebben op woensdag 13 juli van 13.45 tot 16.45 uur plek voor 120 Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar). Het is voor Regio Midden dan al zomervakantie, dus dat komt mooi uit!

Meedoen aan de Ajax Kids Tour is supergaaf. In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma.

Wil jij ook lekker komen voetballen bij Only Friends? Schrijf je dan hieronder in!

Update: dit evenement is helemaal volgeboekt. Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >