Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax en Johan Cruijff Arena zoeken stewards!

Werken in het huis van Ajax tijdens wedstrijden en andere toffe evenementen? Dat kan als steward in de Johan Cruijff Arena! Onze mooie club en het stadion zijn op zoek naar stewards. Lees maar eens wat deze job jou kan opleveren!

16 juni 2022 - 11:08

‘Bewaak het huis van de kampioen’, is de slogan die Ajax en de JC Arena aan de campagne hebben gehangen om nieuwe stewards te werven. In bovenstaande video komen een aantal van je mogelijke toekomstige collega’s aan het woord. Ze vertellen precies waarom zij hun werk als steward zo leuk vinden.

In de video lopen we mee met twee stewards tijdens het thuisduel met Sparta. Er zijn veel vooroordelen te bedenken over het werken als steward, maar duidelijk wordt dat de job veel meer is dan wat veel mensen er op voorhand soms over denken.

Je bent het gezicht van het stadion en wordt maandelijks ingezet tijdens twee tof vijf evenementen, waaronder thuisduels van Ajax. Je bent oplettend, houdt toezicht en stapt moeiteloos op bezoekers af om ze te helpen waar nodig. Of om gewoon een gezellig praatje te maken!

Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de functie van steward. Je krijgt de kans om te werken aan je overtuigingskracht, overwicht, werken in een team, klant- en servicegericht denken en de-escalerend handelen. Je investeert volop in jezelf en verdient een KNVB-certificaat na het behalen van de (gratis) stewardopleiding.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >