Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een van de drie ingelijste kampioensshirts!

Wie kampioen is geworden, trakteert! Dat is dan ook precies wat Ajax en Bud doen. De club en zijn partner geven een aantal unieke kampioensshirts weg. Ook wij mogen in samenwerking met Bud drie van deze tenues weggeven. Ingelijst en wel!

16 mei 2022 - 12:00
Budkampioensshirt800

Je hebt de shirtjes vast wel voorbij zien komen tijdens de huldiging. Het gaat om het klassieke wit-rood-witte tricot van dit seizoen, maar dan opgeleukt met het rugnummer 36, de tekst ‘kampioen’ en ‘XXX6’ op de voorkant, wat verwijst naar de 36ste landstitel.

We kunnen ons voorstellen dat jij dat shirt graag wil hebben. Nou, die kans krijg je nu! In samenwerking met Bud mogen we drie exemplaren weggeven. Niet om aan te trekken, maar om ingelijst aan je muur te hangen. 

Om kans te maken op het kampioensshirt, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Leden van Ajax Life (18+) kunnen dit tot zondag 22 mei doen. Daarna nemen we contact op met de winnaars. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Ook via deze actie van Ajax en Bud kun je het kampioensshirt winnen. Dubbel kans dus! De actie loopt tot en met 30 juni 2022. Succes! 

Prijsvraag: tijdens de kampioenswedstrijd werd een recordaantal biertjes getapt. Om hoeveel grote bekers bier ging het?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >