Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een van de dertig Ajax Teamgeist-shirts!

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen dertig jaar. We hangen gedurende de hele week slingers op en geven toffe cadeaus weg. Dit keer maak je kans op een van de dertig Ajax Teamgeist-shirts!

06 mei 2022 - 09:08
Teamgeist 1200
Dit toffe shirt kun jij winnen! © AFC Ajax

Ajax presenteerde eerder dit seizoen een nieuwe versie van het Ajax Teamgeist-tenue uit seizoen 2006/2007. Vijftien jaar na dato is het nog altijd een van de meest herkenbare ontwerpen in het voetbal. Wij krijgen bij het zien van het shirt behoorlijke Gabri-, Edgar Davids-, Jaap Stam- of Zdenek Grygera-vibes.

Teamgeist werd destijds door Adidas gecreëerd als sjabloon voor het WK 2006. Het ontwerp werd gedragen door onder andere de nationale teams van Argentinië en Duitsland. De basis van het design werd ook gebruikt door een aantal clubs, waar Ajax er een van was.

In 2006/2007 werd PSV in eigen huis door Ajax vernederd. We herinneren ons nog goed hoe de Ajacieden in zwart-rode Teamgeist-shirts met 1-5 wonnen. 

Wij mogen in samenwerking met de Ajax Fanshop dertig van de nieuwe Teamgeist-shirts (ter waarde van 55 euro) weggeven. Daarvoor moet je wel het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met maandag 9 mei, 10.00 uur.

Prijsvraag: welke Ajacied schoot PSV-keeper Gomes knock-out tijdens het uitduel in 2006/2007?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >