Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een setje Champion True Wireless-oordopjes van House of Marley!

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen dertig jaar. We hangen gedurende de hele week slingers op. Daar horen mooie prijzen bij. Ditmaal maak je kans op een setje Champion True Wireless-oordopjes van House of Marley!

05 mei 2022 - 14:15
Marley 2 1200
Met deze oordopjes klinkt ‘Three Little Birds’ nog lekkerder! © House of Marley

Bij een feestje hoort goede muziek, nietwaar? En denken we aan goede muziek, dan denken we aan Bob Marley. Ajax en de voormalig reggaester zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen omdat we zijn bekendste nummers op de tribune massaal meezingen, maar ook door het toffe Marley-shirt.

Een muzikale prijs mocht in deze feestweek dan ook niet ontbreken. Wat dacht je van een setje Champion True Wireless-oordopjes van House of Marley? Reken maar dat ‘Three Little Birds’ dan nog lekkerder klinkt! We hebben drie setjes klaarliggen.

De oordopjes hebben een fijne pasvorm en geluidsisolerende omgeving. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materiaal, hebben een toffe look en een lange batterijduur. Bovendien krijg je er een compacte ronde opbergcase bij.

Om deze oordopjes te winnen, moet je natuurlijk wel wat doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot maandag 9 mei, 10.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Niet gewonnen? Niet getreurd! De rest van de maand mei krijg je namelijk 14 procent korting bij House of Marley. Daarvoor gebruik je de kortingscode SVAJAX30JAAR. Prima deal, toch? Maar nu eerst snel de prijsvraag beantwoorden!

Prijsvraag: bij welke Europese uitwedstrijd arriveerde Ajax in een Marley-spelersbus?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >