Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Het regent doelpunten tijdens SV Ajax Voetbaltoernooi in JC Arena

Het is inmiddels een hele fijne traditie: voetballen in de Johan Cruijff Arena voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Leeftijd maakt daarbij niet uit, jong of oud, voetballen op het heilige gras van de Arena is gewoon heel gaaf!

27 mei 2022 - 08:12

Het eredivisieseizoen zit erop, Ajax sloot het jaar af op Curaçao en dus hadden we als Supportersvereniging Ajax de Johan Cruijff Arena even helemaal voor onszelf. Dat zijn precies de momenten waarop we toffe dingen voor onze leden kunnen organiseren. Daar werd gretig gebruik van gemaakt!

Ons voetbaltoernooi was dan ook binnen een mum van tijd helemaal volgeboekt. Plezier stond bij de voetballers en voetbalsters duidelijk voorop, maar ook het fanatisme spoot bij sommigen uit de oren. Slidings waren verboden, maar verder trokken de spelers alles uit de kast voor de overwinning!

En elke overwinning bracht de spelers – die zich voelden als een echte Dusan Tadic of Antony – dichter bij de kampioensschaal. Er werden twee schalen uitgereikt: eentje voor de kampioenen van Ajax Life en natuurlijk eentje voor de helden van Ajax Jonge Schare.

Check snel ons fotoverslag en beleef het toernooi nog eens opnieuw!

Doe jij volgend jaar ook mee aan ons voetbaltoernooi in de Arena? Word dan snel lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >