Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Heel veel kampioensschalen bij Ajax Kids Tour in Johan Cruijff Arena!

Schitteren op hetzelfde veld als Antony en scoren op de plek waar Dusan Tadic dat al zo vaak deed. Het kon allemaal tijdens de Ajax Kids Tour in de Johan Cruijff Arena. Tijd voor foto’s!

27 mei 2022 - 11:00

Lekker voetballen met een paar honderd Ajaxsupportertjes. Je uitleven als een echte prof, maar vooral heel veel plezier maken. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Ieder seizoen trekt Lucky het hele land door om samen met de leden van de Ajax Kids Club dikke lol te trappen.

Eén keer per jaar zet onze vrolijke lynx de voetbalspelletjes echter uit in het eigen stadion. Dat is nog net even iets specialer. Ouders en familieleden op de tribunes, op de foto met de échte kampioensschaal en een kijkje nemen in de spelersbus. Tof, toch?!

Aanbevolen
Dikke pret tijdens Kids Club persconferentie met Ajax Vrouwen!

Honderden Ajaciedjes waren van de partij en betraden als echte Ajaxspelers het veld. Met een beetje geluk zagen ze zichzelf zelfs terug op de grote schermen in de Johan Cruijff Arena. Dat zijn herinneringen om nooit meer te vergeten!

Lucky deelde niet alleen high-fives uit, maar ook kartonnen kampioensschalen. We kunnen immers niet vaak genoeg van de daken schreeuwen dat we weer de beste van Nederland zijn. En al die kampioensschalen zorgden voor fraaie plaatjes.

Onze fotograaf De Brouwer was erbij om alles mooi in beeld te brengen en wij knutselden onderstaand fotoverslag voor jullie in elkaar. Lekker plaatjes kijken en herinneringen ophalen aan een onvergetelijk dag in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >