Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dertig jaar SV Ajax: van Miss Ajax tot gieren in De Kleine Komedie

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen dertig jaar. De tijd vliegt! Om dit te vieren, stoften we onze dozen met foto’s eens flink af. Dat levert een fotoreportage op van drie decennia SV Ajax. Jaren waarin we supporters en club zo dicht mogelijk bij elkaar brachten.

02 mei 2022 - 12:13
Sv Ajax 30 Jaar 1200
SV Ajax opende net na de oprichting een heus steunpunt bij De Meer. © SV Ajax

Van de Miss Ajaxverkiezing en Ajax Kids Tours tot zelf scoren in de Johan Cruijff Arena en gamen met Matthijs de Ligt. Van supportersavonden in de regio tot een cabaretvoorstelling in De Kleine Komedie. Van biertjes tijdens ons Café Ajax Life tot biertjes tijdens onze pubquizzen. Van busreizen tot sfeeracties.

We doen het allemaal met het allergrootste plezier, want we ademen Ajax. Net zoals jij. De foto’s hieronder zijn slechts een fractie van al de plaatjes die we hier hebben liggen. Onze digitale fotobank staat er vol mee, evenals onze boekenkast die uitpuilt met oude Ajax Life kranten.

Veel kijkplezier en wat ons betreft op naar de volgende dertig jaar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >