Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Beeld het getal 30 uit en win door selectie gesigneerd shirt!

Supportersvereniging Ajax bestaat precies dertig jaar. We hingen gedurende de hele week slingers op. Om onze feestweek op een passende manier af te sluiten, geven we thuisshirts weg die door de hele selectie zijn gesigneerd!

06 mei 2022 - 22:54
Sva30shirts800
Hier is het allemaal om te doen! © Ajax Life

We hebben thuistenues liggen met daarop de handtekeningen van de voltallige Ajaxselectie. Precies die shirts doen we van de hand. We hebben zowel de maten M als L. Als je hebt gewonnen, kun je het tricot over de schouders trekken, maar bijvoorbeeld ook een fraai plekje aan de muur geven.

Maar goed, eerst maar eens zien te winnen. Voor niks gaat de zon op, dus je moet er wel wat voor doen. Wat precies? Het getal 30 op een creatieve manier uitbeelden! Maak een kunstwerk, trommel je vrienden op voor een potje ‘cijferliggen’ of verzien iets anders. Als het maar origineel is.

Stuur jouw ontwerp uiterlijk zondag 15 mei naar webredactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer (Ajax Life, Ajax Jonge Schare of Ajax Kids Club) te vermelden. De leukste inzendingen krijgen na het nodige jurywerk bericht van ons. 

We zijn benieuwd!

Check onze podcastspecial over dertig jaar SV Ajax!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >