Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax tegen Vitesse niet in nieuwe uitshirt door leveringsproblemen Adidas

Veel supporters hadden verwacht dat Ajax het nieuwe uittenue voor seizoen 2022/2023 zou dragen op bezoek bij Vitesse. Dat is immers best gebruikelijk tijdens het laatste uitduel van een seizoen. Leveringsproblemen bij Adidas maakten dat echter onmogelijk.

15 mei 2022 - 14:02
Brobbey 1200
We moeten nog even wachten op de presentatie van het uittenue. © Pro Shots

Het mag duidelijk zijn dat Ajax ervan baalt. De kersverse landskampioen had maar wat graag in het nieuwe tenue gespeeld, zeker omdat dat voor de verkoop wel lekker was geweest. Bovendien is de kleding al wel verkrijgbaar in sommige winkels in het buitenland. Hier en daar zagen we de plaatjes van het shirt al voorbijschieten op sociale media.

Maar goed, het is helder dat Adidas de leveringen momenteel niet op orde heeft. Zodoende zien we de spelers in het Gelredome in het thuisshirt van dit seizoen. De vertragingen bij de kledingsponsor worden wellicht mede veroorzaakt door de lange coronaperiode.

Ajax hoopt vanzelfsprekend dat de nieuwe shirts zo snel mogelijk arriveren, maar veel duidelijkheid is daar niet over. Vanuit verschillende hoeken horen we dat het nieuwe thuisshirt medio juni officieel wordt gepresenteerd en het uitshirt een maand later.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >