Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes trappen lol bij Ajax Kids Tour in Bavel!

Aan alle mooie dingen komt een einde. Ook aan onze Ajax Kids Tours in de meivakantie. Lucky ging vrijdag voor het laatst op pad. De vrolijke mascotte streek neer bij v.v. Bavel. Of het een geslaagde dag was? Bekijk de foto’s maar!

07 mei 2022 - 09:47
Aktbavel800
Blije koppen niet te stoppen! © Pro Shots

Het was een heerlijke meivakantie, met volop voetbal, plezier en vrolijke koppies. Lucky heeft genoten van de Ajax Kids Tours door heel het land. Voordat de tas met voetbalspullen kon worden ingepakt, ging de mascotte natuurlijk ook op bezoek bij v.v. Bavel.

We troffen hier een bonte verzameling aan Ajaxshirtjes aan, waar een boel Ajaciedjes zin hadden om een dagje lol te trappen. Dat laat Lucky zich geen twee keer zeggen! Even de spiertjes opwarmen en gaan.

Lekker voetballen met honderden leeftijdsgenootjes, dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Plezier staat voorop tijdens deze dagen. Nou, dat hebben we geweten! De blije koppen waren niet te stoppen.

Onze fotograaf van Pro Shots legde de vrolijke dag in Bavel haarfijn vast. De leukste plaatjes hebben we verwerkt in onderstaand fotoverslag. Misschien spot je jezelf wel!

Natuurlijk organiseren we snel weer nieuwe Ajax Kids Tours. Ook meedoen? Word dan snel lid van de Ajax Kids Club en hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >