Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - PEC Zwolle!

Het einde van het seizoen komt al snel in zicht. Ajax speelt dit seizoen nog maar twee thuisduels. PEC Zwolle is de eerstvolgende die op bezoek komt, op zaterdag 30 april om 18.45 uur. Voor deze belangrijke wedstrijd zoeken we vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes.

14 april 2022 - 09:02
Ballenjongen 1200
Zie de scherpte bij deze ballenjongen. Goed zeg! © De Brouwer

Ajax - PEC mogen we met recht een belangrijke pot voetbal noemen. De titelrace met PSV is namelijk enorm spannend. Jij maakt kans om erbij te zijn door mee te doen aan onze prijsvraag.

Hoe belangrijk een snelle ingooi kan zijn, zagen we tegen Sparta. Toen de bal uitging, gooide Kenneth Taylor de bal razendsnel richting Dusan Tadic. De aanvoerder vond daarna Davy Klaassen, die de 1-1 maakte.

De taak van ballenjongen of -meisje is dus een belangrijke, want we zien Ajax graag weer snel in de aanval gaan. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor is het natuurlijk ook volop genieten van de stadionsfeer.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Linked Item.cshtml)

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en PEC. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Je staat dan op het veld en ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft. Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Ja, je leest het goed. Mooi, toch?

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 17 april. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax op bezoek bij PEC met 0-2. Welke Ajacied kreeg in minuut 78 een gele kaart?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >