Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - VVV-Venlo!

Jong Ajax speelt maandagavond 25 april om 20.00 uur tegen VVV-Venlo. Voor dit toffe duel op het hoofdveld van De Toekomst zoeken we nog ballenjongens en -meisjes. Elke winnaar krijgt ook twee kaartjes voor vrienden of familie!

07 april 2022 - 10:36
Ihattaren 1200 (2)
Wie weet zie je Ihattaren van heel dichtbij in actie. © Pro Shots

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Dat kan tot en met maandag 11 april. Natuurlijk moet je wel lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) om te kunnen meedoen.

Als prijswinnaar maak je alle actie op het veld van heel dichtbij mee, namelijk langs de lijn als ballenjongen of -meisje. Jij bezorgt de bal terug bij een speler als deze over de lijn is gegaan. Een belangrijke taak, want door jouw snelle acties blijft het spel lekker soepel lopen.

Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd en kun je de talenten van Ajax aan het werk zien. Zitten er spelers bij waar Erik ten Hag misschien ook iets aan heeft? Eerder dit seizoen won Jong Ajax nog met 1-3 in Venlo. VVV staat op de tiende plek, terwijl de Jong Ajacieden zesde staan.

Als je wint, hoef je niet alleen naar Amsterdam te komen, want elke winnaar krijgt twee wedstrijdkaarten cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij. En qua vervoer kan het voor jou dan weer heel handig zijn.

Nou hup, snel meedoen!

Prijsvraag: eerder dit seizoen won Jong Ajax met 1-3 in Venlo. Welke Ajacied kreeg die wedstrijd een rode kaart?

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >