Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden begin jij aan eindsprint tegen PEC Zwolle?

Nu de overgang van Erik ten Hag naar Manchester United definitief is, heeft de hoofdcoach het ongetwijfeld extra druk. Hij kan dan ook vast wat hulp gebruiken bij het maken van de opstelling. Wie stuur jij het veld in tegen PEC Zwolle?

29 april 2022 - 11:19
Taylor 1200
Laat jij Taylor opnieuw aan de aftrap verschijnen?

De weg van Ajax richting de 36e landstitel valt het beste te vergelijken met de eindspint van een vermoeide hardloper. Met de finishlijn in zicht lijkt iedere stap zwaarder te worden en ligt een valpartij op de loer. Half struikelend weten de manschappen van Ten Hag zich telkens net op tijd op te richten.

Er moeten nog vier hordes worden genomen om als eerste over de finishlijn te komen en een blinkende schaal omhoog te mogen houden. PEC is daarvan zaterdagavond om 18.45 uur de eerste. De vraag is welke Ajacieden de klus in de uitverkochte Johan Cruijff Arena moeten klaren.

Brian Brobbey was op bezoek bij NEC (0-1) de reddende engel van Ajax, door vlak voor tijd het winnende doelpunt te maken. Verdient de sterk gebouwde spits een basisplaats ten koste van Sébastien Haller, moet hij starten vanaf de rechtsbuitenpositie of is hij als invaller op z’n best?

Aanbevolen
SV Ajax viert dertigjarig jubileum met feestweek vol prijsvragen!

Steven Berghuis haalt als rechtsbuiten nog niet het niveau van eerder dit seizoen. Wellicht ligt de tienpositie hem toch beter. We zijn benieuwd hoe jij daarover denkt. Heeft Kenneth Taylor vorige week voldoende indruk gemaakt om zijn basisplaats te behouden? En klopt Mohamed Ihattaren al op deur na zijn hattrick voor Jong Ajax?

Het zijn vragen die door Erik ten Hag moeten worden beantwoord, maar de hoofdcoach kan jouw advies vast goed gebruiken. En wij ook, want een stukje discussie vooraf is nooit verkeerd. Tijd om aan de slag te gaan en jouw strijdplan met ons te delen.

Open de Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met PEC en leef je uit!

Ben je overtuigd van jouw tactiek? Mooi, dan is het zaak om jouw opstelling op socials te knallen, voorzien van #tenhagself. De meest interessante posts worden door ons gedeeld. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >