Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scoor alvast met korting het Ajax Jaarboek 2021/2022!

Ajax is nog volop verwikkeld in de strijd om de dubbel, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat jij de hoogtepunten van dit seizoen sowieso wil herbeleven. Dat kan met het Ajax Jaarboek 2021/2022! Plaats nu alvast je bestelling en verzeker je als eerste van dit onmisbare naslagwerk.

08 april 2022 - 11:28
Jaarboek 1200
Het Ajax Jaarboek mag niet ontbreken in je boekenkast. © Ajax Life

De weken waarin de prijzen worden verdeeld, zijn aangebroken. Met de KNVB-bekerfinale en apotheose van de eredivisie in aantocht, maakt Ajax nadrukkelijk jacht op zilverwerk. We hopen allemaal dat de schaal én de beker een fraai plekje krijgen in het Ajax Jaarboek, maar sowieso wordt er teruggeblikt op een memorabel seizoen.

Na driemaal op rij als nummer één van Nederland te zijn geëindigd, sprak Ajax afgelopen zomer klip en klaar de Europese ambities uit: overwinteren in de Champions League. In die missie slaagde de ploeg van Erik ten Hag met vlag en wimpel. Zes overwinningen op rij, ongekende doelcijfers (20-5) en een topscorer, Sébastien Haller, die met tien doelpunten Europa’s grootheden voorbleef.

Aanbevolen
Ten Hags elf: hoe vang jij gemis van Antony op tegen Sparta?

Benfica bleek in de achtste finales het eindstation, maar in de poulefase vestigden de Amsterdammers wel een nieuw clubrecord. In de eredivisie werd PSV in eigen huis van de mat geveegd, terwijl om in de overwinning in Eindhoven veel te doen was. De term ‘bolling van de bal’ kreeg plotsklaps een nieuwe dimensie.

Afijn, het is nu al leuk om herinneringen op te halen en met de dertigste editie van het Ajax Jaarboek gaat dat nog beter. Een naslagwerk vol wedstrijdverslagen, spelersprofielen, foto’s en statistieken.

Toen Ajax in 2020 besloot na 28 edities te stoppen met de uitgave van het Ajax Jaarboek, besloot een team Ajaxschrijvers de fakkel over te nemen, in opdracht van Supportersvereniging Ajax. Tof! David Endt, Menno Pot, Rodney Rijsdijk, Thijs Zwagerman en Evert Vermeer houden de traditie in leven en dit naslagwerk is natuurlijk onmisbaar in je boekenkast.

Het Ajax Jaarboek 2021/2022 verschijnt op woensdag 8 juni. Als lid van Supportersvereniging Ajax betaal je slechts 20 euro. Een pre-order plaats je hier. Je hebt het jaarboek dan als een van de eersten in huis!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >