Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Blog

Neemt Ten Hag de citruspers, kandelaar en gastendoekjes ook mee?

Deze blog begint een tikje vreemd, maar op voorhand wil ik melden dat alles goed met mij gaat. Toch moet ik de laatste weken veel denken aan Gerda Smit, de moeder van Jan. Dat is minder gek dan het lijkt, maar het behoeft wat uitleg.

25 april 2022 - 13:35
Ten Hag 1200 (1)
Alles weg. © AFC Ajax

Het is inmiddels zo’n twaalf jaar geleden dat Jan Smit en Yolanthe Cabau hun liefdesbreuk de wereld inslingerden. In juli van datzelfde jaar volgde het legendarische en vooral absurde ‘alles is weg-interview’ met moeder Gerda. Zij haalde in Shownieuws keihard uit naar haar ex-schoondochter.

Gerda liet heel Nederland op verbeten toon weten dat Yolanthe de complete huisraad had meegenomen. Alles was verdwenen: de citruspers, de kandelaar en zelfs de gastendoekjes.

Het relaas van Jans moeder werkt nog altijd ernstig op de lachspieren en ik voorzie over een aantal weken – als we alle wilde geruchten moeten geloven – eenzelfde soort interview met algemeen directeur Edwin van der Sar, die bijtend op zijn onderlip een verhaal afsteekt bij Shownieuws:

‘Ik had nooit problemen met Erik, maar na dit geintje kreeg ik een hele nare smaak in mijn mond.’

“Ik heb Erik altijd een leuke trainer gevonden. Hij liep hier vier en een half seizoen over de vloer. Ik had nooit problemen met hem, maar na dit geintje kreeg ik een hele nare smaak in mijn mond. Een heel groot bedrag is er weg. Erg veel geld. Dit gaat buiten alle normen en waarden.”

“Alles is weg: Antony, Jurriën Timber, Edson Álvarez, de conditietrainer, de dug-out, mascotte Lucky, Rob van Rossum, de middenstip, de schakelaar van het Arenadak, de stadionslagboom, alle multomappen, de keukenrol, de toiletrol, de blender, de citruspers, alle losse kapstokken, alle etagères, het kristal, de kampioensschalen, de tafellopers, de servetten, de gastendoekjes en een rolkoffertje met Ajaxsticker.”

Ik wilde hier nog iets zeggen over ‘alle gekheid op een stokje’, maar dat stokje zit volgens de laatste geruchten ook al in Ten Hags koffer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >