Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: Ajax - Heerenveen! [UITVERKOCHT]

Het is weer tijd voor onze Laatste Kaarten Actie. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je voor slechts 15 euro (30 euro per setje) naar Ajax - sc Heerenveen. Kom dus snel in actie!

29 april 2022 - 11:09
Lkaajahee800
Lekker naar Ajax! © AFC Ajax

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

Het duel met Heerenveen op woensdag 11 mei om 20.00 betreft een mogelijke kampioenswedstrijd. Wie wil daar niet bij zijn?! De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. Het is daarom belangrijk om razendsnel je slag te slaan, want deze tickets vliegen waarschijnlijk in recordtempo over de digitale toonbank.

We houden de uitleg daarom kort. Het leven als tiener is al duur genoeg. Onze Laatste Kaarten Actie is daarom exclusief in het leven geroepen voor leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Met deze actie kun je voor een prikkie naar Ajax!

Normaal kosten de tickets 30 euro per stuk, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs scoren. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om vijftien setjes van twee kaartjes die we op deze wijze aanbieden.

Het duel met Heerenveen wordt gespeeld in een uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar jij kunt je alsnog verzekeren van een setje kaarten. Je moet echter niet te lang wachten. Dus hup, snel bestellen die tickets!

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >