Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Extra opstapplaats SV Ajax-bussen voor uitduel met NEC [VOL]

Ajax neemt het op zaterdag 23 april om 16.30 uur op tegen NEC. Er zijn 420 Ajacieden welkom in het uitvak in Nijmegen. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting het Goffertstadion!

09 april 2022 - 09:59
Bussennec800
Ons laatste bezoekje aan Nijmegen is alweer even geleden. © De Brouwer

Alle bussen voor NEC-uit zijn volgeboekt!

Ajax kan in Nijmegen rekenen op de steun van een uitverkocht uitvak. Voor NEC-uit is sprake van een verplichte buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen.

Na overleg met Ajax en de lokale driehoek hebben we toestemming gekregen om vijftig supporters op te laten stappen in Heteren. Dat is mooi nieuws, want zo kunnen we supporters uit de regio nog beter faciliteren. Daarnaast worden de nog vrije plekjes in de bussen opgevuld.

In het formulier hieronder kies je voor Heteren. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot maandag 21 maart om 10.30 uur. Heb je al een andere opstapplaats gekozen? Meld je dan niet opnieuw aan. 

Alle bussen voor NEC-uit zijn volgeboekt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >