Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eh, Dusan, kijk je wel effe mee naar ons fotoverslag van Ajax - Sparta?

De Spartaanse hobbel uit Rotterdam is genomen en dus kijken we reikhalzend uit naar de KNVB-bekerfinale. Dat doen we echter niet voor het fotoverslag van Sparta-thuis (2-1) goed is verteerd. Eh, Dusan, let je ook op?

10 april 2022 - 10:42
Tadic 1200
Kijk mam, zonder te kijken! © De Brouwer

Het is altijd fijn om als fotograaf op het juiste moment af te drukken. Precies dat deed onze De Brouwer bij het schieten van bovenstaande plaat. Een heuse ‘no look pass’ van de aanvoerder. Het was een van de weinige frivoliteiten tijdens het duel met Sparta.

Ook tegen Sparta ging het weer uitermate moeizaam. De Ajacieden maken het zichzelf de laatste weken stelselmatig moeilijk en lijken te snakken naar het einde van het seizoen. En dat terwijl er nu moet worden geoogst in de race op twee prijzen: de schaal en de dennenappel.

Aanbevolen
Ten Hag over inzetbaarheid Ihattaren en twijfelgevallen richting bekerfinale

Alsof de koek al voortijdig op is. Op het tandvlees. Maar ook op het tandvlees kunnen prijzen worden gepakt. Ajax is al te lang zichzelf niet, maar toonde eveneens diverse malen veerkracht. Dat zorgde zaterdagavond voor opgeluchte gezichten in de Arena. En het leverde foto’s op. De leukste plaatjes serveren we hieronder voor je uit.

Klaar met foto’s kijken? Dan is het zaak om nog even je stem uit te brengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Dat is immers belangrijk voor de Ajacied van het Jaar-verkiezing!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >