Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bestel Cruijff 75 en krijg er als lid van SV Ajax een exclusieve foto bij!

Op 25 april zou Johan Cruijff 75 jaar zijn geworden. Ter ere van zijn geboortedag, komt Noblesse Uitgevers met het dubbelboek ‘Cruijff 75’. Leden van SV Ajax die de deluxe editie bestellen, krijgen er gratis een exclusieve foto bij!

13 april 2022 - 16:06
Cruijff75 800
Dit is een fraai boek, hoor! © Pro Shots

In het boek zie je Cruijff zoals je hem nog niet eerder zag. In beeld, door de lens van C. Barton van Flymen en andere topfotografen. In Cruijff 75 dartelt de voetballer als vanouds over de velden, maar leren we hem ook daarbuiten tot in de kern kennen. Wie was Cruijff écht en wat kunnen we naast het voetbal van hem als mens leren? 

Het antwoord vind je in deze twee documentaireboeken, die samen meer dan vijfhonderd pagina’s tellen. Je ontdekt de mens achter de voetballegende in woord en beeld, met zeldzame en niet eerder gepubliceerde foto’s en een voorwoord van Jordi Cruijff.

Supportersver Ajax 1

De deluxe editie van Cruijff 75 verschijnt medio april in een gelimiteerde opgave. Speciaal voor onze leden is een SV Ajax-editie in het leven geroepen. Bij het bestellen van deze uitgave, krijg je een gratis exclusieve van Cruijff cadeau, welke je hierboven op het plaatje ziet. Deze is handgesigneerd door Barton C. van Flymen. 

Je kunt de speciale SV Ajax-editie hier bestellen. Nadat je met ‘ja’ hebt geantwoord op de vraag of je lid bent, verschijnt een veld waar je jouw achtcijferige lidnummer invult.

Wil jij ook profiteren van voordelen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >