Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: bekerkraker AZ - Ajax live op open kanaal FOX

Het Afas Stadion is donderdag het strijdtoneel voor de KNVB-bekerkraker tussen AZ en Ajax. Jij hoeft niks van de Noord-Hollandse derby te missen, want FOX zendt de halve finale live uit op het open kanaal.

03 maart 2022 - 10:02
Gravenberch 1200
Je hoeft niks van de halve finale te missen! © Pro Shots

Ajax wordt in de kaasstad gesteund door de trouwe supporters in het uitvak. Het is maar een kort ritje vanuit de hoofdstad. Waar je ook gaat, Ajacieden volgen overal! Reis je echter niet af naar Alkmaar, dan is het zaak je kijkbuis tijdig aan te slingeren.

Het goede nieuws is dat het open kanaal van FOX de wedstrijd rechtstreeks brengt. Het duel begint om 20.00 uur, maar een uur eerder start de uitzending al. Schakel niet veel te vroeg in, want dan word je zomaar geconfronteerd met programma’s als ‘Flip This House’ of ‘Shark Tank’. Ook leuk, maar het gaat ons natuurlijk om Ajax.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over bekerduel AZ - Ajax

In feite kan dus iedereen naar de wedstrijd kijken, ook als je geen abonnee bij ESPN bent. Klanten van Ziggo vinden FOX op kanaal 11, terwijl abonnees bij KPN op kanaal 16 terecht kunnen. Check het volledige zenderoverzicht hier

Geen televisiescherm tot je beschikking? Geen zorgen! Je hoeft niks van Ajax te missen dankzij de mensen van de radio. Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf 20.00 uur klaar om live verslag van de wedstrijd te doen, terwijl je ook naar Ajax Radio kan luisteren via JUKE.

Uiteraard zijn wij van @ajaxlife natuurlijk ook te volgen via onze socials. Via Twitter, Instagram en Facebook houden we jullie eveneens op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom Ajax tijdens de halve finale.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >