Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opluchting en ontlading komen bij Gravenberch samen op wallpaper

SC Cambuur-uit is al de tweede wedstrijd op rij die eigenlijk geen wallpaper verdient. Maar goed, bij alle gewonnen duels (2-3) voorzien we je nou eenmaal van een nieuwe telefoonachtergrond. Winnen in de slotfase heeft ook z’n voordelen, want het levert heerlijke platen op.

12 maart 2022 - 09:01
Wpcamaja800
Stukje emosie naar de mensen toe! © Pro Shots

Het scoreverloop in Leeuwarden lijkt verdacht veel op dat van RKC-thuis. Het lijkt er niet alleen op, het is ook hetzelfde. Het grote verschil is alleen dat Ajax tegen de Waalwijkers op halve kracht speelde, terwijl de Ajacieden in de eerste helft tegen Cambuur serieus leuk voetbalden. Maar ja, één helft is niet genoeg…

Weer moest Ajax eerst de deksel op de neus krijgen om wakker te worden geschud. Het is om moedeloos van te worden en vooral ook zo ontiegelijk onnodig. Als de ploeg van Erik ten Hag gewoon doet wat het kan doen, wint het eenvoudig op de plastic mat van Cambuur.

Eenvoudig werd het niet. Verre van zelfs. Gelukkig besloot Ryan Gravenberch om het in de blessuretijd van afstand te proberen. Zo’n schot waarvan je denkt: waarom geef je niet voor? Maar pfoe, wat waren we blij dat de middenvelder dat niet deed. De bal sloeg heerlijk via de paal binnen.

Aanbevolen
Uitvak geniet van bitterballen, pizza’s en late zege op Cambuur

Gravenberch speelde sowieso een puike pot. De jonge Ajacied was bij alle drie de Ajaxtreffers betrokken. Ten Hag beloonde hem na afloop dan ook met een ‘tien met een griffel.’ Een fijne opsteker voor Gravenberch, die na moeilijke weken en veel kritiek weer op de weg terug lijkt. 

Afijn, het liep dus allemaal goed af op bezoek bij Cambuur. Op het nippertje, dat wel… Iets met een naald en een oog, of met hakken en een sloot. De late winnende treffer leverde niet alleen een driepunter op, maar ook een fraaie wallpaper, die je hieronder kunt downloaden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >