Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onana ongedeerd na auto-ongeluk in Kameroen

Doelman Andre Onana is flink met de schrik vrijgekomen. Hij raakte betrokken bij een stevig auto-ongeluk. Hij lijkt ongeschonden uit het voertuig te zijn gekomen, zo lezen we her en der.

22 maart 2022 - 10:20
Onana 1200 (1)
De keeper lijkt te zijn vrijgekomen met de schrik. © Pro Shots

Onana was op weg naar de nationale ploeg. Volgens media in Kameroen kwam zijn auto richting Douala in botsing met een andere wagen. De doelbewaker kon zijn weg uiteindelijk voortzetten met een leenauto, terwijl een van de andere inzittenden volgens berichtgeving wel gewond raakte. Het zou gaan om zijn broer, die de bestuurder was.

Op onderstaande video is te zien hoe Onana naast de op elkaar geklapte auto’s staat. Diverse foto’s tonen eveneens dat het een flinke klap is geweest. De goalie is in zijn thuisland om zich met Kameroen voor te bereiden op belangrijke play-offs, waarbij een ticket voor het WK in Qatar op het spel staat. Algerije is de opponent in die tweestrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >