Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Feyenoord [UITVERKOCHT]

Ben jij lid van Ajax Jonge Schare? Dan hebben we goed nieuws! Als trouw lid kun jij met onze Laatste Kaarten Actie voor slechts 15 euro (30 euro per setje) naar Ajax - Feyenoord. Kom razendsnel in actie, want die kaartjes zijn zo verkocht.

11 maart 2022 - 09:28
Lkaklassieker800
Lekker samen naar Ajax. Er bestaat toch niks mooiers? © De Brouwer

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

De Laatste Kaarten Actie is exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Als tiener heb je vaak niet zo veel geld te besteden, maar met deze actie kun je voor een prikkie naar Ajax. Je moet wel direct je slag slaan, want de kaartjes zijn zo weg. Al helemaal als het om tickets voor de klassieker gaat.

Normaal kosten deze kaartjes 30 euro per stuk, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs kopen. Een setje van twee kaarten kost dus 30 euro. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om vijftien setjes van twee kaartjes die we op deze wijze kunnen aanbieden. 

Het duel met Feyenoord wordt op zondag 20 maart om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena gespeeld. Voor het eerst in lange tijd mogen we weer een klassieker in een bomvol stadion meemaken. De Arena is dan ook stijf uitverkocht. Daar wil je natuurlijk bij zijn, dus kom snel in actie.

Succes!

Wil jij in de toekomst ook gebruik maken van Laatste Kaarten Acties en andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu voor 14 euro.

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >