Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info kaartverkoop: steun Ajax Vrouwen in cruciale fase seizoen!

Ajax Vrouwen speelt op zondag 27 maart om 12.15 uur de topper tegen PSV. Kaarten zijn al te koop vanaf 2,50 euro en een clubcard is niet nodig. Onze club kan alle steun gebruiken en daarom hebben we meer informatie over de kaartverkoop!

22 maart 2022 - 09:40
Ajax Vrouwen 1200
Kom je ook naar De Toekomst om Ajax Vrouwen te steunen? © Pro Shots

Ajax Vrouwen is volop in de race voor het kampioenschap in de eredivisie. De achterstand op koploper FC Twente bedraagt slechts één schamel puntje. En dat is nog niet alles, want ook in het KNVB-bekertoernooi is het spannend. De finale werd behaald na een 1-0-zege op Excelsior en ook de vrouwen spelen – net als Ajax 1 – in de eindstrijd tegen PSV.

Momenteel kun je kaartjes kopen voor de volgende wedstrijden:

  • Zondag 27 maart, 12.15 uur: Ajax Vrouwen - PSV
  • Zondag 8 mei, 12.15 uur: Ajax Vrouwen - PEC Zwolle

Supporters tot dertien jaar kunnen kaartjes kopen voor de fijne prijs van 2,50 euro. Ben je ouder dan dertien? Dan betaal je zeven euro voor een kaartje. Er is vrije verkoop en je kunt per bestelling maximaal tien kaarten kopen.

Voor de kleintjes: voorafgaand aan bovenstaande twee thuisduels kunnen jonge fans gratis meedoen aan de ABN-Amro Fun Games op sportpark De Toekomst. Benieuwd hoe leuk dat is? Kom dan vooral langs!

Hou Ajax.nl en de sociale mediakanalen van Ajax Vrouwen in de gaten om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop voor de komende duels, waaronder ook de bekerfinale.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >