Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Hilarische beelden: praatjesmaker en Ajaciedje Martin is presentator te slim af

Kennen jullie het televisieprogramma Praatjesmakers nog? Presentator Jochem van Gelder ging daarin het gesprek aan met jonge kinderen, over de meest uiteenlopende onderwerpen. In dit geval was de kleine Martin te gast. Een echt Ajaciedje, die niet op zijn mond is gevallen. Het leverde hilarische beelden op!

30 maart 2022 - 11:18

De liefde voor Ajax wordt er bij veel supporters van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Zo zien we het graag. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Bovendien levert het prachtige plaatjes op: kleine dreumesen die vol trots het wit-rood-wit dragen. Nog leuker wordt het wanneer een kind als een wijs man over zijn cluppie praat en daarbij geen blad voor de mond neemt.

Precies dat was het geval bij Martin, die te gast was bij het programma Praatjesmakers. Volledig uitgedost in een Ajaxoutfit verschijnt de kleine held in de televisiestudio. Een hilarisch gesprek volgt, waarin Martin de presentator geregeld te slim af is. Jazeker, hij heeft al vaker wedstrijden in de Arena bezocht. Waar hij zat? “Op een stoel.”

Een wijs antwoord, waar geen speld tussen is te krijgen. De kleine Martin komt bovendien wel vaker scherp uit de hoek. Bijvoorbeeld op de vragen wie er op goal staat bij Ajax en ten koste van welke Ajacied hij zelf een basisplaats zou moeten krijgen. De antwoorden gaan we hier nog niet prijsgeven. Je moet vooral zelf even kijken!

Niets is immers zo leuk als de wijze antwoorden van een kind. In de zeven minuten durende video zien we dat Martin in ieder geval een goede opvoeding heeft genoten. De beelden zijn alweer negen jaar oud, maar daarmee niet minder vermakelijk.

Aanbevolen
Huntelaar trapt nieuwe baan af met bezoek aan boze Bandé

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >