Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen maken tripje naar FC Groningen-uit!

Ajax neemt het op zaterdag 2 april om 16.30 uur op tegen FC Groningen. Er zijn 1100 Ajacieden welkom in het uitvak van de Euroborg. Geen zin om achter het stuur te kruipen? Maak dan gebruik van onze handige SV Ajax-bussen!

12 maart 2022 - 09:50
Busgroningen800
Wie gaat er mee naar de Euroborg? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Groningen.  

Er is voor Groningen-uit sprake van een bus-autocombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen, maar er ook voor kiezen om in een bus te stappen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht. 

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot maandag 21 maart om 10.30 uur. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >