Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ga jij mee als mascotte naar FC Groningen - Ajax?

De rode spelersbus van Ajax parkeert op zaterdag 2 april voor het stadion van FC Groningen. Voor die leuke wedstrijd zoeken we nog mascottes van de Ajax Kids Club! Ga jij met ons mee naar het noorden van Nederland?

15 maart 2022 - 13:18
Mascottesgroaja800
Misschien sta jij er in Groningen ook wel zo bij! © De Brouwer

Het is supergaaf dat we bij wedstrijden in de Johan Cruijff Arena weer mascottes kunnen uitnodigen, maar het is minstens net zo leuk om Ajax achterna te reizen en in een vreemd stadion samen met jouw helden op het veld te staan.

Precies daarom is het goed nieuws dat we elf Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) blij mogen maken met een mascotteplekje in Groningen, waar op zaterdag 2 april om 16.30 uur wordt afgetrapt. Voordat de bal daadwerkelijk gaat rollen, geven de mascottes de spelersopkomst een extra speciaal tintje. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak.

Om kans te maken op deze prijs, moet je wel het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 20 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje met alle info. Succes!

Prijsvraag: de keeper van FC Groningen heeft ook ooit bij Ajax gevoetbald. Wat is zijn naam?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je al vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >