Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

De Ajax Kids Tours komen in de meivakantie naar je toe!

Deze meivakantie gaat Lucky weer samen met professionele trainers het land in om lekker voetbalspelletjes te doen met andere Ajaciedjes. Kom jij ook naar onze Ajax Kids Tours?

25 maart 2022 - 09:00
Aktmei800
Heuijjj, lekker voetballen in de meivakantie! © De Brouwer

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Hoe gaaf de Ajax Kids Tour precies is, kun je prima zien in dit filmpje

We gaan deze meivakantie langs bij de volgende clubs:

  • FC Lisse, maandag 2 mei
  • asv Dronten, dinsdag 3 mei
  • SDV Barneveld, woensdag 4 mei
  • v.v Bavel, vrijdag 6 mei 

Bij elke locatie hebben we plek voor 240 kinderen. Het gaat om 120 leden van de voetbalclub die meedoen aan het ochtendprogramma van 09.30 tot 12.30 uur. Ook is er plek voor 120 leden van de Ajax Kids Club, die zich inschrijven voor het middagprogramma van 13.45 tot 16.45 uur.

De inschrijvingen gaan van start op maandag 28 maart om 11.00 uur. De inschrijflinkjes vind je vanaf dat moment op ajaxkidstour.nl. Zorg dus dat je klaar zit, want de plekjes kunnen zomaar eens hard gaan.

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan de Ajax Kids Tours meedoen? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >